مواد لازم
یک بسته خمیر شیرین
یک بسته سوسیس
مایونز
کچاپ
یک بسته سوسیس
مایونز
کچاپ
خمیر شیرین را به تکههای 70 گرمی تقسیم کرده و آنها را به صورت توپ
درآورید. اجازه دهید 10 دقیقه بمانند، سپس آنها را با وردنه صاف کنید.
سوسیس را در مرکز خمیر گذاشته و خمیر را تا بزنید. به آرامی لبههای دو طرف خمیر را به هم بچسبانید.
سوسیس را در مرکز خمیر گذاشته و خمیر را تا بزنید. به آرامی لبههای دو طرف خمیر را به هم بچسبانید.
هر تکه خمیر تا زده را به هشت بخش کوچک برش دهید، طوری که یک سوم از لبه آن برش نخورده باقی بماند. (خمیر باید در این مرحله شبیه شانه مو باشد).
اولین بخش برش خورده را به سمت چپ چرخانده، و دومی را به راست و همین روند را برای بقیه بخشها هم تکرار کنید. خمیر شکل گرفته را روی کاغذ شیرینیپزی چرب بگذارید و هر بخش آن را به آرامی فشار دهید. اجازه دهید خمیر به مدت 45 دقیقه ور بیاید.

روی خمیر را با برس به تخممرغ زده شده آغشته کرده و کمی کچاپ روی آن بپاشید، و سپس روی آن مایونز بریزید. 15 تا 20 دقیقه در دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) بپزد یا صبر کنید که ظاهر نان طلایی مایل به قهوهای شود. اگر دوست داشتید میتوانید مقداری مایونز و کچاپ اضافه (برای تزئین) روی آن بریزید.
