مواد مورد نیاز:


یک عدد لبوی بزرگ، قرمز و خام (چغندر)
سرکه : یک بطری : نیم لیتر
شکر : ۵۰ گرم، کمتر یا بیشتر، (بستگی به ذائقه شما داره.)
نمک و فلفل : به مقدار لازم

اماده سازی:


لبو رو با یک چاقوی کوچک و تیز پوست بکنید.

سپس به شکل دلخواه، در اندازه های کوچک برش بزنید. من از این رنده استفاده کردم.


پخت:

تکه هارو به همراه سرکه، شکر، نمک و فلفل درون یک قابلمه کوچک ریخته و به مدت ۹۰ دقیقه بپزید. (۳۰ دقیقه تا جوش آمدن + ۶۰ دقیقه در حال جوشیدن)


اماده سازی مصرف:

لبوهای پخته شده رو توی یک ظرف شیشه ای بزرگ ریخته و در یک جای خشک و خنک (مثل یخچال) نگهداری کنید.دو هفته طول می کشه تا ترشی آماده مصرف بشه.